обков и аксесоари за PVC и алуминиева дограма

За нас

ДООР 2000 София ООД е директен вносител на обков и аксесоари за PVC и алуминиева дограма. Фирмата ни е изключинелен представител на обкова марка Vorne за България. Този висококачествен обков се е наложил на европейския и руския пазар и притежава сертификати ISO 9001-2000, RAL, TUV, PIV. Инвестициите, които се влагат в производството на обкова са гаранция за неговото качество и техническите нововъведения и обновяващия се дизайн.

 

Екипът на ДООР 2000 София ООД се стреми да е максимално полезен на клиентите си и да им предложи качествено обслужване, като за тази цел предлагаме:
- безплатна доставка в района на гр. София при сума над 200 лв.
- приемане на вашите заявки по факс, електронната ни поща, чрез сайта ни и в нашия магазин, или изпратете само размерите на прозорците (по фалца) и ние ще я подготвим вместо вас
- квалифицирани съвети при използването на обкова за по-специфични конфигурации.

 

За да направим достъпен обкова за повече производители на PVC дограма, ДООР 2000 София ООД изгради дистрибуторска мрежа в страната.

 

 

за контакти

гр. София, кв. Св. Троица, ул. "Гьорче Петров", бл. 306, подблоково пространство
тел.: 02 822 8000
e-mail: office@vorne.bg

Обков VORNE

Фирма „VORNE Pencere Kapi Sistemleri” е учредена през 1985 г. в Турция за производство на системи за врати и прозорци марка „VORNE”. Промишлената база е разположена в кв. „Хадъмкьой” - Истанбул, на обща площ от 50 000 м² открита и 36 000 м² закрита площ. В сектора на производството на системи за врати и прозорци, търговската марка „VORNE” е лидер на турския пазар и изнася продукцията си в 23 страни в Европа, Русия, Азия и Африка.

 

Търговската марка „VORNE” предлага обков за двуосово и едноосово отваряне, положението “падащо крило”, двукрили прозорци и системите за успоредно приплъзване (фолксваген), както и брави мартини с различни варианти за заключване. Възможно е едноосово и двуосово отваряне да се изработи със секюрити обков, като заключването може да бъде в няколко точки. Предлага се и вариант за микровентилация на прозорците, особено подходящо за проветряване през зимните месеци.

Обковът се използва както за PVC профили, така и за алуминиеви и дървени профили с евроканал.